С Honeywell evohome, получавате прецизност при контрола на температурата на всяка стая от дома си. Чрез умното зониране отоплявате само зоните, които използвате, като по този начин пестите енергия и създавате перфектната за Вас зона за комфорт.  Със системата evohome имате повече  свобода, повече удобство, ефективно регулиране и възможност да контролирате отоплението дори през мобилния си телефон с мобилното приложение Total Connect Comfort. Можете да автоматизирате работата на системата evohome, като използвате възможностите, осигурени от сензорите на телефона и от Интернет.

 

Предимства:

  • Възможност за 8 независими зони
  • Лесна инсталация
  • Лесно диагностициране
  • Лесно управление
  • Съвместим с всички отоплителни системи
  • Помощник за конфигуриране

 

Безжично управление по стаи

Вградената Wi-Fi технология ви позволява да управлявате температурата във всички стаи, можете да намалите значително разходите си за енергия, като междувременно запазите комфорта си. Всеки радиатор в жилището Ви може да бъде контролиран чрез многозоновия контролер. Всяка от предварително дефинираните 8 зони на контрол, може да бъде управлявана в зависимост от ежедневната ѝ употреба, като могат да бъдат използвани до 6 температурни цикъла на ден. Системата е лесна за настройка с поддържане на функции „отворен прозорец” и защита от замръзване.
Програмиращият стаен термостат на Honeywell е предназначен за ефективно управление на вашата отоплителна система, осигурявайки комфортни температури, когато сте вкъщи и икономия на енергия, когато не сте там.

 

Разумна инвестиция за енергийна ефективност.

Средно 75% от енергийните разходи в една сграда са за отопление, а 12% за топла вода. Поради тази причина, Honeywell evohome е най-добрата инвестиция в посока намаляването на енергийните разходи на Вашия дом имайки предвид размера на инвестицията и степента на енергоспестяването след вграждането.

 

Дизайн отговарящ на Вашия интериор

Еvohome е компактен и гъвкав с възможност за монтиране на стена, предлага се и като настолен вариант в черен, сив и бял цвят. Благодарение на модерния си дизайн, системата ще се впише със сигурност във всеки дом.

 

Гъвкав и многофункционален

Evohome може да се вгради към всички отоплителни системи – радиатори, подово отопление, ел. конвектори, котли и др., което го прави изключително гъвкав и дава възможност за разширяване на обхвата на действие в бъдеще. При многофамилни къщи с един котел, до 4 evohome устройства могат да контролират един котел посредством релейния модул BDR91. Има и опция за следене на външната температура и показването ѝ на дисплея.

Можете да прочетете по-подробна информация в брошурата ни.