С Evohome, вие контролирате температурата във вашия дом.
Умното зониране ви дава възможност да отоплявате само помещенията, които използвате. Контролирайки температурата, вие спестявате енергия като в същото време създавате перфектната за вас зона за комфорт.

Smart Zoning за вашия дом

Evohome ви позволява да създавате и контролирате до 12 интелигентни отопляеми зони – можете да направите отделна зона за всекидневната, кухнята и спалнята. Можете да отоплявате използваните от вас стаи и да намалите топлината в тези, в които не сте.

Контролирайте където има нужда

Управлявайте домашното си отопление и топла вода, когато желаете, където и да сте. Можете да поддържате връзка чрез приложението Total Connect Comfort, уеб браузър или чрез гласови асистенти независимо дали сте вкъщи, на работното място или на път.

Енергийна ефективност

Знаете ли, че около 82% от сметките ви за дома са за отопление и топла вода? Благодарение на интелигентното зониране, загрявате само тези части на вашия дом, които използвате. По този начин Evohome ви помага да спестите пари за топлинна енергия.

Зониране

Различните помещения се нуждаят от различни температури. Еvohome ви позволява да създадете до 12 отделни нагревателни зони, поставяйки комфорта точно там, където го искате. Системата се адаптира към вашия променящ се начин на живот, независимо дали имате алуминиеви радиатори, подово отопление, топла вода и др. Можете лесно да добавяте и премахвате зони, когато пожелаете.

SMART функции

Независимо дали става дума за понижаване на температурата в една стая или за създаване на ежеседмични графици за всяка от вашите зони, Еvohome ви дава гъвкавостта да промените нещата според вашите планове. И тъй като е безжичен, той се инсталира бързо и се управлява лесно.

Контрол

Системата Еvohome е създадена да бъде възможно най-гъвкава. С приложението Total Connect Comfort, с достъп от уеб браузър или с гласови асистенти, имате възможност да поемете контрола над отоплението вкъщи в удобен за вас момент.

Съвместимост

Тъй като Еvohome работи с най-съвременните котли, включително RTB, можете да се насладите на прецизен контрол, повече комфорт и в същото време икономичност. Не е случайно, че Evohome получи Клас VIII (най-високата оценка за продуктите, свързани с енергопотреблението (ErP) за термостат контрол).

Контрол на горещата вода

Благодарение на интелигентния контрол, можете да се уверите, че ще има достатъчно топла вода, когато се приберете вкъщи, а тогава когато планирате пътуване в последния момент, да спестите енергия. Проверката на температурата на водата или промяната на графика е лесна, независимо от начина Ви на живот.

Безжична система за зонов контрол с мобилен достъп Honeywell Evohome

Evohome-kit Evohome TouchScreen контролер: управлява до 12 зони със собствена седмична програма с WiFi, с включена в комплекта настолна поставка 230V

Спестяване на енергия чрез прецизно регулиране:
82% от консумираната в домакинствата енергия се използват за отопление и осигуряване на топла вода.
Регулирайте отоплителната система по стаи, разпределени в зони и плащайте по-малко за  енергия! Повече свобода, повече удобство, ефективно регулиране.

Прочети повече>>

Спестете енергия чрез по-добър контрол

82% от консумираната в дома енергия е за отопление и топла вода. Намалете сметките си за отопление, като контролирате температурата в помещението си динамично в съответствие с вашите нужди.
Надстройвайки основния таймер и контролирайки термостата, вие подобрявате интелигентното зониране, което води до 40% икономия на топлина в дома ви.

Изтеглете приложението

Приложението Total Connect Comfort Intl е налично за устройства с Android и iOS. Създадено е да бъде лесно за настройка и ползване, така че да контролирате зоните за комфорт от всяко място, по всяко време.

Контрол от всякъде

Където и да сте, можете да проследявате какво се случва у дома на вашия интелигентен телефон, таблет или настолно устройство. Преглеждайте и променяйте температурата, задайте график за отопление по всяко време и от всяко място.

Спокойствие

Контролирайте Вашия дом, дори когато сте далеч. Вашият Еvohome се изключва автоматично, което помага за спестяване на сметки за енергия. За още по-голямо спокойствие, можете да добавите Еvohome security.

Свързване с други интелигентни марки

Вашият Еvohome и Total Connect Comfort Intl (Android и iOS) приложение работят с много от днешните решения за умни къщи.
Еvohome е най-добър приятел с началната страница на Google. Просто се свържете с гласовия си асистент, а след това използвайте прости гласови команди за да зададете идеалната температура в дома си. Кажете “Ok Google” за да започнете.
С приложението можете да свържете и управлявате вашата Еvohome система, като създадете прости апликации. Настройте ги автоматично да изключват отоплението, когато сте далеч и отново да се включва, ако стане студено. Можете да свържете и други интелигентни устройства, съобразно начина ви на живот.

Нашите продукти

Ние знаем, че всеки дом е различен. Нашите продукти от серията Evohome ви помагат да персонализирате вашата отоплителна система така, че да отговаря на вашия начин на живот и желаното ниво на комфорт.