Стоманените панелни радиатори Korado Radik са предназначени за отопление на частни, жилищни и офис сгради и нежилищни помещения.

Качество и надеждност

Надеждността и качеството на продуктите, които са важни за потребителя, са гарантирани от сертификата ISO 9001:2000, както и маркировката за качество на най-взискателните европейски пазари като немски (марка за качество RAL), английски (знак за качество BSI) и френски (знак за качество NF).

Не е изненадващо, че компанията KORADO навлезе бързо на пазара на радиатори не само в Чешката република, но и в други страни от Европа, Япония и Китай. Качеството на панелните радиатори е потвърдено по време на 50 годишната история от повече от 30 милиона клиенти по целия свят.

Предназначение на панелни радиатори Korado Radik

Чешките панелни радиатори Korado могат да се използват както в еднотръбни, така и в двутръбни системи за централно отопление с естествена или принудителна циркулация.

Широката гама от продукти позволява да се избере подходящ размер, дължина, ширина и мощност на радиатора за всеки тип стая.

Несъмнено предимството на продуктите на Korado е висококачественият повърхностен слой на панелните радиатори. Използваните лакове и метод на нанасяне гарантира устойчивост на корозия и устойчивост на цветовете без необходимост от подновяване на горния слой.

Стоманените панелни радиатори Radik могат да спестят до 30% от средствата за отопление. Произведени са в различни варианти, което позволява да се избере най-подходящия вариант както за монтаж, така и за специфична отоплителна система.

Панелните радиатори RADIK са предназначени за монтаж в системи за централно отопление в сгради с максимално допустимо спадане на работното налягане от 1,0 MPa. Като топлоносител се използва вода или водни разтвори с максимална допустима работна температура от 110°C.

Стоманените панелни радиатори RADIK са предназначени за еднотръбни и двутръбни отоплителни системи с принудителна, а някои също и с естествена циркулация. Свойствата на охлаждащата течност трябва да са в съответствие с CSN 07 7401.

Панелните радиатори “Korado” са 6 основни модела:

  • Korado Radik Klasik – панелни радиатори с профилиран преден панел и странично свързване към отоплителната система;
  • Korado Radik Ventil Kompakt – панелни радиатори с долно съединение с профилиран челен панел;
  • Korado Radik Plan – стоманени панелни радиатори с възможност за свързване към отоплителната система от двете страни и отдолу, с гладък преден панел;
  • Korado Radik Line – панелни с гладък преден панел с малък хоризонтален профил, с възможност за долно и странично свързване;
  • Корадо Radik Vertikal – стоманени панелни радиатори с височина от 1600 мм до 2000 мм с долна централна връзка;
  • Korado Radik Hygiene – панелни радиатори с долно или странично свързване към отоплителната система без странични панели и горна решетка с профилиран или гладък лицев панел.

Панелните радиатори на марката “Korado” имат неоспорими практически предимства пред други панелни радиатори на пазара.

Панелните отоплителни тела KORADO могат да бъдат монтирани във всички помещения независимо от възможностите и характеристиките на свързването им към отоплителната система във всяка стая отделно.

Ако все още не сте решили дали да заложите на панелни радиатори за вашия дом, можете да разгледате и асортимента ни от алуминиеви радиатори.