Радваме се да Ви съобщим за разширяването продуктова линия HEATER ONE на Sonniger с нов топловъздушен апарат.

Започвайки от м. юли 2019, ние въвеждаме мини версия на въздушен апарат захранван с вода, който е предназначен за малки и средни сгради.

Новият HeaterOne накратко:

  • Компактен размер – запазвайки доказания естетически стил – отваря нови възможности за инсталиране в по-малки по размер проекти – магазини, ателиета, гаражи и др.
  • Оптимални параметри – устройството е оборудвано с двуредов топлообменник и мощност до 20 кВт, позволява да се достигне значително повишаване на температурата въздуха. По-малкият и още по-тих вентилатор гарантира комфорт и почти незабележими действие.
  • Най-добрата цена – HeaterOne предлага най-доброто съотношение цена към качество сред всички налични на пазара топловъздушни апарати.

На пазара официално новия продукт навлиза през м. август 2019.  По-долу можете да намерите важна информация като параметри, цената и видове аксесоари.

Искаме да Ви информираме, че след извършване на анализ на тенденциите в потреблението на енергия и проучването на пазара, ние оптимизираме параметрите на мощността и изхода на въздуха в линията HEATER. Изпълнението има за цел да отговори на нуждите на наблюдаваните крайни клиенти и световните тенденции за енергоспестяване, както и да отговори на нуждите за осигуряване на правилно повишаване на температурата на въздуха, когато се използват източници на вода с по-ниска температура (като кондензни котли и термопомпи). Сега HEATER R1, R2, R3 отговарят на новите ECO Friendly тенденции по още по-добър начин.Цената за линия HEATER R1, R2, R3 остава непроменена.

Поръчките, направени след 17.06.2019 г., ще бъдат доставени на база на актуализираните технически данни. Моля, вижте приложената HEATER маркетингова и техническа документация.

  • Актуална ценова листа, включваща HeaterOne и аксесоари
  • Актуализирана маркетингова брошура на SONNIGER
  • Актуализирано Техническо ръководство HEATER

Ние оставаме на ваше разположение в случай на въпроси!