Цените и условията за продажба на продуктите предложени в on-line магазина са валидни само за on-line покупки.

В офисите/магазините на БГ Терм се прилагат цените, които можете да намерите в прикачените файлове в меню “Ценови листи”.

В офисите/магазините на БГ Терм можете да договаряте специфични условия на доставка, отстъпки за обеми на покупките или отстъпки за лоялни клиенти.

Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по няколко начина:
Плащане при доставка  (Наложен платеж – пощенски паричен превод)

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера.
Плащане по банков път

При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към банкова сметка на БГ Терм ООД. При извършване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
Плащане през Epay.bg

Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да отвърдите плащането.Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на БГ Терм ООД и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера. За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

Стоки на кредит чрез Ти Би Ай кредит
Имате възможността да закупите стоки на кредит чрез Ти Би Ай кредит като кандидатствате през сайта ни. Сумите се отпускат за покупка на стоки с цена над 150.00 лв. Получавате стоките веднага след като попълните посочените по-долу документи и получите одобрение. За детаилите натиснете тук: Ти Би Ай кредит условия

Плащания в брой/ или с наложен платеж се приемат само за поръчки до 10 000,- лв.