Алуминиеви радиатори за отопление Orion

Проблемът с ефективното отопление на помещенията никога няма да загуби своята актуалност. За да се осигури комфортна атмосфера вкъщи, можете да вземете правилното решение и да си заложите на радиатори Orion.

Те имат важни предимства пред продуктите, произведени от други метали и сплави. Алуминият има свойството да прехвърля бързо топлината от циркулиращата вода вътре в стаята.

Алуминиевият радиатор за отопление хармонично се вписва във всяка ситуация на проектиране: от винаги съвременните класики до модерните. Секционният дизайн и белият цвят правят оборудването универсално. Качествените алуминиеви радиатори от водещи европейски производители са много подходящи за домашна употреба.

Можете да видите целият асортимент от алуминиеви радиатори предлагани от нас.

Lipovica d.o.o

Lipovica d.o.o

Радиаторите произведени от Lipovica d.o.o, Република Хърватия – гарантират най-малко 20 години добро качество и безопасност. Дейността, производството и доставката на висококачествени радиатори и продукти на компанията са съобразени с екологичните стандарти, което печели доверието на клиентите и потребителите.

Lipovica d.o.o., е сред най-големите производители на алуминиеви радиатори. Фирмата винаги е отделяла голямо внимание на нуждите и желанията на клиентите си и на пазарните тенденции. Резултатът от тази ориентация е алуминиевите радиаторите ORION.

Производство на радиатори

Алуминиевите радиатори ORION са с изключителна устойчивост и дълъг период на експлоатация, благодарение на използването на висококачествени материали в процеса на производство.
Производствения процес се извършва при непрекъснато наблюдение на качеството на входящите суровини. Извършва се мониторинг на качеството на работата във всички етапи на производството и окончателното изпитване на крайния продукт. Всички радиатори са с еднакво високо качество и надеждност. Това се потвърждава от сертификатите, получени от акредитираните международни институции.

Радиаторите ORION

Радиаторът ORION е най-новото решение за дизайн и технология в производствена програма на Lipovica d.o.o, който е съобразен с тенденциите на световния пазар.

Характеризират се с меки извити линии, които подчертават силен и надежден източник на топлина, който ще отговори на всички очаквания.
Благодарение на техническите и топлинни свойства, радиаторът ORION е икономичен, дизайнът е свеж и модерен, а свойствата на алуминиевата сплав осигуряват издръжливост и надеждност, висока устойчивост на корозия и добри механични характеристики.

Естетичен и технически перфектен, радиаторът ORION ще осигури много топлина и стил във всяко помещение. Радиаторите Orion 500 със своя дизайн ще превърнат всяка стая в по-модерна. Благодарение на голямата си мощност, отоплителния радиатор Orion прави студената стая топла и уютна за изключително кратко време.

Когато за отоплението на Вашия дом избирате алуминиеви радиатори ORION, Вие избирате качество, издръжливост, надеждност и модерен дизайн.

LIPOVICA спечели наградата ZEPS 2016 за продуктовата си гама